To be old and wise, you must first have to be young and stupid
Old enough to know better, too young to care
If you don't stand for something, you'll fall for anything
♥ I'm not weird, I'm limited edition ♥

Tuesday, January 08, 2008

Paint it Black

Idag färgade Karin mitt hår svart. Det är inte permanent utan varar i ca 6-8 veckor. Dock blev det inte helt svart, utan det ser ut som om jag har röda slingor i det. Gör inte så mkt om man bortser från några ställen där det är mkt rött. Men som sagt, gör inte så mkt då jag mest ville se hur det ser ut med svart hår och om jag passar i det. I fall jag anser att jag gör det så kanske jag färgar det permanent. Har inte bestämt mig för om jag passar i det eller inte. Är dessutom väldigt lätt påverkad så om många fäller dåliga kommentarer drar jag mig nog för att färga det permanent. Jag vet, jag är en mycket svag själ. Men hur kul är det att gå omkring och veta att folk tycker att det ser för jävligt ut.....nää just det.

Nu ska jag lägga mig och sova.....eller läsa lite till inför uppsatsen. Fick några dagar extra på mig att slutföra då jag kan kopiera på fredag istället för onsdag. Verkar förresten inte som om det är många som kommer att bli färdiga med sina uppsatser.....konsteeeet.


Over and out for now


Ps. Bilder kommer senare, så fort jag pallar lägga in från kameran

4 comments:

Anonymous said...

du passar jättebra i svart hår och jag tycker absolut att du ska färga det helt svart. De som är emot det är bara motsträviga människor som inte klarar förändring, men visst är det jobbigt när de är kritiska.

Jessica said...

spännande att du har färgat håret!! tror det är jättesnyggt!! sånt som jag egentligen skulle vilja prova, men nog aldrig vågar! :)

Jexxie said...

Jessica: Jag vågade inte heller innan, men sen bara gjorde jag det. Trött på det gamla och vill ha förändring.

Lisa: Tack vad snällt. Funderar på att färga bort det röda nu...får se om jag kommer till en affär och får köpt mer medel?!

Shitpit said...

Ja, det hade varit spännande att se hur det ser ut HELT svart, för det är ju stor skillnad när det är kolsvart. Men jag tycker också att du passar i det och om du själv trivs i det ska du ignorera vad alla andra säger. Du ska se att det stärker dig snäckan. :)