To be old and wise, you must first have to be young and stupid
Old enough to know better, too young to care
If you don't stand for something, you'll fall for anything
♥ I'm not weird, I'm limited edition ♥

Saturday, March 29, 2008

Kjell&Company-sekten

Var inom net on net idag igen. Härligt att shoppa saker som höjer ens vuxenstatus emellanåt. Köpte i alla fall följande;

*Portabel hårddisk 1 TB
*Mini portabel hårddisk 160 GB
*Fjärrkontroll (till dvd, tv osv)
*Ny datormus (röd)
*10 * 5 dvd fodral
*25 dvdskivor

tror att det var allt?!

Köpte en USB hub (så jag får 3 extra uttag) på Kjell&Company. Läskigt att gå in där...alltting är så proffsigt. Tydligen är där någon ritual som man ska följa. Observerade att ALLA visste hur den här ritualen gick till. Först när man kommer in genom dörren ställer man sig och spanar in omgivningen. Sedan tar man en nummerlapp och till sist en katalog. Sedan ska man bläddra i katalogen på ett visst sätt i en viss tid. Sedan tittar man på klockan och står och suckar ett tag. När man sedan blir framkallad (lol) vet alla exakt vad de ska ha. De använder inte katalogen och visar, däremot hittar de bakom kassan direkt när de bläddrar igenom den. Sedan tar det ytterligare fem sekunder sedan står man utanför affären med en kasse i handen. Creepy.

Har lagt över allt på min gamla hårddisk till den lilla nu, men ska lägga över det på den stora också. Sedan blir den gamla ledig för allehanda olagligheter ;)

No comments: