To be old and wise, you must first have to be young and stupid
Old enough to know better, too young to care
If you don't stand for something, you'll fall for anything
♥ I'm not weird, I'm limited edition ♥

Tuesday, February 23, 2010

The Weekend

Så har helgen kommit och gått. Har fått upp garderoben och ändrat om totalt i sovrummet. Har en massa småfixande kvar nu. Hann rätt mycket idag, men imorgon fortsätter det. Hann även med att bowla i helgen. Slog 720 trots en dykare på 139. Nöjd när det var träbanor i Simrishamn. Den hallen var nästan lika hemsk som Kockum. Förstår inte hur vissa kan få dispens på dispens. När spelet får stryk på grund av kvaliteten på banorna måste man göra något.

Den här veckan kommer inte bli rolig. Har dryg redovisning på torsdag och måste skriva 3 sidor text tills dess. Inte så jobbigt i sig men det är en gruppgrej och då tar det mycket mycket längre tid. Nästa vecka är det dock individuell uppgift. Jag har inget emot mina gruppkamrater, snarare tvärtom. Dock är det så att man är som mest effektiv när man är själv. Men det är väl bara till att lära sig helt enkelt ;)

Imorgon blir det Moderna Museét i Malmö med gruppen. Det är ju de som vi har valt att skriva om i den här kursen. Vi har redan gjort en broschyr för både arbetssökande och en för den vanliga allmänheten. Nu ska vi skriva om hur kommunikationen fungerar där på museét....
Längtar till nästa kurs där vi kommer använda dreamweaver och photoshop....lääääängtar

Längtar även till lördag då det först är bowling och sedan Malmö Arena och Melodifestivalen som gäller. Ska sitta i en privat loge dessutom....spännande!

No comments: