To be old and wise, you must first have to be young and stupid
Old enough to know better, too young to care
If you don't stand for something, you'll fall for anything
♥ I'm not weird, I'm limited edition ♥

Tuesday, June 07, 2011

Blah blah

Igår promenderade jag med Anne och sedan kom Hanna till mig. Mikaela ville även passa på och rensa klart i min garderob. Det blev fetaostsallad och räkor. Dock blev det inte så mycket rensande för vi såg först på Inception (som var awesome) och sedan blev det lite nödvändigt snack och sådant. Fick dessutom reda på saker som ändrar lite saker, men jag vet inte om det är bra eller inte...som vanligt haha. Men är det inte otroligt. Som jag har skrivit innan så hör alla av sig utom den man vill höra ifrån. Åtta olika personer hörde av sig om precis samma sak i helgen...INTE ok. Men man ska väl inte klaga...men lite skumt är det. Men jag tackade bestämt nej i alla fall.

Idag blev det tidig morgon. Hanna sov över och eftersom jag inte hade några planer för dagen så hängde jag med henne till Helsingborg. Kom nyss fram och jag passar på att skriva här när jag sitter vid en dator som faktisk funkar ordentligt. Jag måste komma loss och lämna in den.

Sitter och lyssnar på Pink och längtar till ikväll. Då blir det tjejkväll deluxe med Amelie, Mikaela, Hanna och Caroline :). Det blir drinkar och hemmagjord pizza :) :) :) :). Sedan sover jag över hos Hanna och sticker hem imorgon. Är ledig lite mindre än två veckor till bara. Egentligen skulle det vara tre veckor men jag ska ju gå bredvid tre dagar innan jobbet börjar och de är mån-ons veckan innan midsommar. Sedan börjar jobbet på allvar efter midsommar och fortsätter i sju veckor. Kommer bli asdrygt som vanligt men man måste få in cash ju så man inte tar alla sparpengar direkt.

Nu ska jag sluta skriva och socialisera lite hahaha. Hanna springer omkring och plockar undan. Hon är duktig hon :). Sedan blir det till att packa upp kartonger i deras lägenhet och då ska jag tydligen hjälpa till haha. Allting ska vara fint här till festen på lördag. Fan, jag måste ut och köpa ett lösskägg..

No comments: