To be old and wise, you must first have to be young and stupid
Old enough to know better, too young to care
If you don't stand for something, you'll fall for anything
♥ I'm not weird, I'm limited edition ♥

Tuesday, January 23, 2007

Misshandel

Låg hela natten och tänkte på för och nackdelar med att flytta. När man ligger och tänker (i brist på annat) kommer nästan bara de negativa sakerna fram...men när man är i skolan och diskuterar det så är det tvärtom. Tänkte iaf skriva upp saker för och emot (jepp, snott inspiration från en annan blogg)...

EMOT (ja, jag ÄR bortskämd)
*Blir fattig och måste betala busskort, mobil/telefon, mat, bilkostnader m.m. Dessutom kan jag inte längrte lägga alla mina pengar på filmer och dylikt...
*Måste tvätta själv
*Måste hitta ett jobb (inga pengar på sommaren)
*Ta studielån
*Ingen dator (bara en hårdisk, men den är ju rätt värdelös utan ngn dator att koppla upp den till...)
*Måste bo på ett mycket mindre utrymme (bortskämd...jag vet...)
*Bo i en stad som jag INTE hittar i
*Tänk om vi blir ovänner (man vet ju aldrig)
*Jag kommer antaglien att reta upp Karin och Lisa med min pedantiska sida. Det är inte det att de inte är ordningssamma, men jag får alltid kritik för att jag är FÖR mkt. Typ "använd glasunderlägg på mitt bord"...jag kommer att bli dryg (så nu vet ni det Karin och Lisa)
*Jag kan inte ta med alla mina saker, jobbigt att ha lite saker på ett ställe och resten på ett annat.

FÖR
*Bli självständig och slippa tjat
*Nämre till skolan (eller?), bättre förbindelser iaf.
*Bo med kompisar

-
Hmm...många fler emot än för...men sen är de sakerna som står på FÖR viktigare så de väger ganska lika....


Annars då...jo...igår blev jag misshandlad av en busschufför på en stadsbuss. Han hörde inte att jag sa HEJ när jag gick på. Då blev han sur och började muttra (ni vet sådär att han inte vågar säga det högt, men samtidigt vill han att jag ska höra). Sen tryckte han gaspedalen i botten så jag flög fram. Hann dock få tag i ett handtag, men kände hur hela armen knakade. Då trycker han på bromsen så jag flyger åt andra hållet. Han avsluter sedan med ännu en kraftig tryckning på gaspedalen. Jag flyger då rätt in i det sätet som jag hade tänkt sätta mig på. Har skit ont i benet fortfarande. Jäkla typ. När jag sedan ska åka hem är det självklart samma busschaufför. Lite chicken som jag är så säger jag H-E-J högt (istället för att vara tyst och VINNA). Nu vann han istället. Hmpf!


På tal om snön (eller inte) så började det snöa igår. Nu har jag iof gått och längtat efter snö, men nu i efterhand ångrar jag mig nästan. Älskar snö, men det är så KALLT. Sen ska jag övningsköra och det är inte kul när det är halt. Lika bra att öva, men ändå lite lagom läskigt.

Bye bye

1 comment:

Lojsie said...

Hej Jess! (haha, kan jag inte börja kalla dig för det?)

Känner att både du och jag måste kämpa emot våra bortskämda sidor och inse att självständighet och ganska kul.

Jag har också funderat på det här om att vi kanske kommer börja bråka, men vi kommer ju bli som en liten familj och vilken familj bråkar inte? Att du är lite pedantisk gör inget då det är bättre än en fullständig slarvmaja som aldrig tar undan efter sig eller tar hand om soporna. Själv kan jag vara ganska stökig på mitt rum, men jag tror nog att vi ska kunna komma fram till ett bra beteende i de allmänna utrymmena. :)

Att skaffa jobb kan du och jag ordna ihop. Känner mig ganska bra på den delen efter Dublin och vi kan ju sätta igång och söka redan innan vi fått lägenheten.

Som du kanske märker har jag blivit allt mer på flytt, men har fortfarande inte helt bestämt mig. Tror att vi tre får sätta oss ner och snacka lite mer om det och vissa detaljer.

Kram på dig så ses vi imorgon!