To be old and wise, you must first have to be young and stupid
Old enough to know better, too young to care
If you don't stand for something, you'll fall for anything
♥ I'm not weird, I'm limited edition ♥

Tuesday, March 27, 2007

Working girl

HAHA! Jag har fått jobb! Ska jobba 14 juli till 7 september på Källbyhemmet i Lund. Ska dit nästa onsdag och skriva på papper. Hinner man vara ledig i en månad innan! HÄRLIGT!

Idag hade vi föreläsning med idolen (som Karin uttrycker det) Erik Hedling. Han ser ut som en direkt motsats till sin bror Olle. Det ser ut ungefär som om Erik var den fiiine pojken med bara MVG och Olle var det svarta fåret/bad boy. Kontrasterna syntes tydligare när Olle titta in på föreläsningen. Bara det att Erik är skallig coh Olle har super tjockt hår (ser iaf ut som det) markerar en tydlig skillnad. När han sedan började prata kunde man direkt höra att de var bröder. Samma stil/humor. Dock var föreläsningen seg då han läste innantill hela tiden. Sen funkade det inte att visa film emellanåt så vi fick byta till en mindre sal. Dåligt ljus var där också. Slapp anteckna dock, han hade nämligen skrivit ihop ett kompendium (det han läste från). I ärlighetens namn måste jag säga att jag inte hade kunnat anteckna något iaf. Hängde inte riktigt med emellanåt och tappade koncentrationen konstant. Sen var det mycket vetenskapligt så ja...
Kul att ha sett Erik dock, eftersom han är den enda professorn i filmvetenskap på skolan (de är väl 3 i Sverige totalt?!).

I övrigt har det varit en härlig solig dag och jag hoppas att det håller i sig. Blir alltid svå att välja jacka när man ska till skolan när vädret skiftar...

3 comments:

Lojsie said...

Fast i slutet av lektionen såg man en tydlig skillnad i Eriks föreläsningen tycker jag. Han blev mycket friare och kändes inte lika bunden till sina papper.

Annars håller jag ju med om allt det andra. :)

Jessica said...

GRATTIS till jobbet - verkligen jättekul!!! :D

Jexxie said...

Tack! Känns skönt att inte ha lika mkt hängande över en...