To be old and wise, you must first have to be young and stupid
Old enough to know better, too young to care
If you don't stand for something, you'll fall for anything
♥ I'm not weird, I'm limited edition ♥

Thursday, April 19, 2007

Halkkörningen

Var på halkkörning igår. Var jätte nervös innan, men det var jätte roligt och det gick mycket bra. Klarade alla övningar på direkten. Det var väldigt roligt att åka omkring på banan och bromsa hit och dit. Skönt att det är över dock. Konstigt nog kände jag mig alldeles lugn när jag satte mig i bilen. Jätte skönt att få köra själv, utan någon som sitter och ger instruktioner sidan om. HÄRLIGT!!

Idag har jag bara sovit och packat. Hämtar antagligen nyckeln i början av nästa vecka då besiktningen är gjord redan. Hon som bodde där innan har inte hört något så förhoppningsvis har den gått igenom. Börjar se deprimerande tomt ut på rummet. Inga tavlor och grejjer. Det enda som är kvar är filmerna och så vidare.

Irriterande nog är jag sjuk. Har varit det sedan i måndags (tack och lov inte förrän efter redovisningen). Hade tänkt gå på fest på lördag men vi får se hur det blir med den saken. Imorgon är det skola som gäller. Typ sista gången man träffar de som går i klassen, om man bortser från när vi ska "redovisa" uppsatserna på uppsats-seminariet i början av juni. Tradigt.

Ajja, nu ska jag lägga mig för imorgon blir det mycket att göra. Efter skola så är det jag som kör in till mormor och sedan städar där. Mamma och Andy ska med. Sen är det iväg och handla och sedan hem och städa huset. Sedan packa och plocka undan för päronen ska ha gäster på lördag.

2 comments:

Jessica said...

GRATTIS till halkkörningen!!! :D
Verkligen roligt att det gick så bra!!
(Fattar inte hur jag blev godkänd på min halkkörning, för jag gjorde i princip allting fel, och när det var dags att försöka "häva sladd" lyckades jag nästan köra på min instruktör *ooops*)

Anonymous said...

Grattis till halkan och börja uppskatta den där körläraren du inte gillar! Min körlörare sa att han kuggade dem som inte körde tillräkligt snabbt på halkan så din låter ju mycket snällare.

Festen på lördag ska du absolut komma på (inga undanflykter!) och klassen (eller många av dem) får du träffa ikväll på bion.

Krami!